Rozpływający się w ustach mus czekoladowy i lekko kwaskowate maliny – to połączenie sprawia, że nikt nie oprze się temu deserowi! mehr …
Rozpływający się w ustach mus czekoladowy i lekko kwaskowate maliny – to połączenie sprawia, że nikt nie oprze się temu deserowi! mehr …
Dynia – królowa jesieni, w wydaniu na słodko. Tofurnik z jej dodatkiem kusi przepięknym kolorem i oryginalnym, lekko korzennym smakiem. mehr …
Dzięki temu przepisowi na chrupki czekoladowo-kokosowe możesz przygotować pyszną przekąskę bez większego wysiłku i przy użyciu zaledwie kilku składników. mehr …
Chrupiące, czekoladowe i pyszne – idealne jako przekąska na drugie śniadanie lub deser! mehr …
Przepis na genialny budyń jaglany – gęsty, aksamitny i bardzo czekoladowy. mehr …
Jagielnik o smaku piernika. Zdrowe ciasto bez pieczenia, oczywiście nie tylko na święta! mehr …
Domowe czekoladowe pralinki – przepis bardzo prosty, gdyż tylko trzy składniki. Natomiast same pralinki – rozpływające się w ustach, aksamitne i bez glutenu. mehr …
Delikatny tort dla wielbicieli kawy – z wiśniami i lekkim kremem z nerkowców. Doskonale smakuje i efektownie wygląda – idealny na rodzinne i przyjacielskie spotkania. mehr …
Proponujemy Wegański sernik po wiedeńsku – w nowej wersji bo zrobiony z tofu i kaszy jaglanej, tradycyjny bo z rodzynkami i polany czekoladą. Doskonały deser na niejedną bardziej lub mniej uroczystą okazję. mehr …
Rozpływające się w ustach, orzechowe, pyszne. Te Brownie z masłem orzechowym są grzechu warte! mehr …
Anmelden