Przepis na domowy marcepan inspirowany wyrobem z Lubeki, zwanej stolicy marcepanu. mehr …
Oto przepis na doskonały chleb bezglutenowy – zwarty, sycący i pełen nasion. Co więcej, receptura jest bardzo prosta, właściwie wystarczy nasiona wymieszać, chwilę poczekać i wrzucić do foremki. mehr …
Ciasteczka waniliowo-migdałowe to jedna z naszych propozycji na świąteczny stół. Przepis jest bardzo prosty a ciasteczka – pychota. mehr …
Jest to wersja bezglutenowa, bezcukrowa i bezalkoholowa, jakże ulubionego przez wielu, włoskiego deseru. Ten jest zdecydowanie zdrowszy i lżejszy od konwencjonalnego tiramisu – w 100% roślinny i pełen naturalnej słodyczy. mehr …
Ten lekko pikantny Wegański parmezan pasuje doskonale zarówno do dań makaronowych jak i do duszonych warzyw.
mehr …
Ten Wegański migdałowo-imbirowy dip pasuje doskonale do potraw kuchni azjatyckiej i nadaje się jako baza do dressingu do sałatek lub makaronu z warzyw. mehr …
Wegańskie Chrupiące musli z bananami i cynamonem. Ten przepis doskonale urozmaici niejedno wegańskie śniadanie.
mehr …
Te pyszne wegańskie bułeczki owocowe piecze się w mgnieniu oka – upieczenie świeżych bułeczek jeszcze nigdy nie było tak proste. mehr …
Ten pysznie owocowy Jabłecznik w stylu raw z migdałami, kremem z orzechów nerkowca i rodzynkami jest doskonałą propozycją zdrowego deseru na upalny dzień i nie tylko. mehr …
Wegańskie sushi zyskuje coraz więcej zwolenników – tym razem spróbuj w wersji raw bez ryżu ale za to z kruchymi warzywami i świeżym imbirem.
mehr …
Anmelden