Zutat: migdałów

Marcepan

Marcepan

Przepis na domowy marcepan inspirowany wyrobem z Lubeki, zwanej stolicy marcepanu. mehr …

Chleb zmieniający życie

Chleb zmieniający życie

Oto przepis na doskonały chleb bezglutenowy – zwarty, sycący i pełen nasion. Co więcej, receptura jest bardzo prosta, właściwie wystarczy nasiona wymieszać, chwilę poczekać i wrzucić do foremki. mehr …

Roślinne tiramisu

Roślinne tiramisu

Jest to wersja bezglutenowa, bezcukrowa i bezalkoholowa, jakże ulubionego przez wielu, włoskiego deseru. Ten jest zdecydowanie zdrowszy i lżejszy od konwencjonalnego tiramisu – w 100% roślinny i pełen naturalnej słodyczy. mehr …

Wegański parmezan

Wegański parmezan

Ten lekko pikantny Wegański parmezan pasuje doskonale zarówno do dań makaronowych jak i do duszonych warzyw.
mehr …

Jabłecznik w stylu raw

Jabłecznik w stylu raw

Ten pysznie owocowy Jabłecznik w stylu raw z migdałami, kremem z orzechów nerkowca i rodzynkami jest doskonałą propozycją zdrowego deseru na upalny dzień i nie tylko. mehr …

Anmelden

Adres

Fundacja Alberta Schweitzera
ul. Królowej Aldony 11 m. 4
03-928 Warszawa