Ten dressing orzechowo-sezamowy jest bardzo uniwersalny, nadaje się zarówno jako dressing do sałatek, jako marynata do tofu, jak i dip do świeżych warzyw.
mehr …
Ten dressing orzechowo-sezamowy jest bardzo uniwersalny, nadaje się zarówno jako dressing do sałatek, jako marynata do tofu, jak i dip do świeżych warzyw.
mehr …
To azjatyckie danie łączy wyjątkowy smak leśnych grzybów i jarmużu ze słodkością pieczonej dyni. Całość zalana ciepłym, aromatycznym bulionem z wodorostów i uzupełniona o japoński makaron udon. mehr …
Pad thai to jedno z najpopularniejszych dań w Tajlandii – idealne połączenie smaków: słodkiego, kwaśnego i pikantnego. Stopień ostrości i dodatki zależą od Ciebie – tutaj w ciekawej wersji z tofu i szpinakiem. mehr …
Tom-kha to typowa tajska zupa, na bazie mleczka kokosowego. Jest pikantna, słodka i zarazem kwaśna, ze wspaniałym cytrusowym aromatem. Tutaj w wersji całkowicie wegańskiej – czyli bez sosu rybnego. mehr …
Anmelden