Zutat: przecieru pomidorowego

Zupa soczewicowo-paprykowa z ananasem

Zupa soczewicowo-paprykowa z ananasem

To idealna propozycja na obiad jak i na kolację. Dzięki soczewicy zupa ta jest zasobna w białko i żelazo, ma przyjemną konsystencję i syci, a kawałki ananasa nadają jej egzotyczny i lekko słodkawy smak. mehr …

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku to jedno z ponadczasowych dań kuchni polskiej – tutaj w wersji wegańskiej i bezglutenowej. Aromatyczna, sycąca i zdecydowanie zdrowsza od tej z mięsną wkładką. mehr …

Gulasz z seitanem i warzywami

Gulasz z seitanem i warzywami

Gulasz to niewątpliwie klasyk w polskiej kuchni. Ten przepis na Gulasz z seitanem i warzywami pokazuje jak łatwo zweganizować tę potrawę, tak aby nie zatraciła swojego wyjątkowego smaku i aromatu. mehr …

Jackfruit burger

Jackfruit burger

Ten Jackfruit burger świetnie zastępuje konwencjonalny mięsny burger. Zachwyca pełnią smaku i przyjemnie wędzonym aromatem oraz pozostawia uczucie sytości na długo. mehr …

Burgery z zielonego orkiszu

Burgery z zielonego orkiszu

Te Burgery z zielonego orkiszu są doskonałe do domowych burgerów ze świeżymi pomidorami, czerwoną cebulą, sałatą i chrupiącą bułką. mehr …

Dołącz już teraz

Zapisz się

Dołącz już teraz

Adres

Fundacja Alberta Schweitzera
ul. Królowej Aldony 11 m. 4
03-928 Warszawa