Ajwar to pasta z grillowanych papryk i bakłażana pochodząca z Bałkan, popularna rownież na Węgrzech. Stanowi świetny dodatek do grilla, frytek, wegańskiego kotleta, a nawet do nachosów. mehr …
Ajwar to pasta z grillowanych papryk i bakłażana pochodząca z Bałkan, popularna rownież na Węgrzech. Stanowi świetny dodatek do grilla, frytek, wegańskiego kotleta, a nawet do nachosów. mehr …
Kotlety sojowe nie muszą być nudną, bezsmakową »tekturą«, kluczem do sukcesu jest ich właściwe przyrządzenie. Dzięki temu przepisowi smakują jak soczyste, doprawione steki i stanowią smaczne uzupełnienie wielu różnych dań. mehr …
Te Grillowane wegańskie szaszłyki z warzywami i tofu są proste w przygotowaniu, gdyż nie wymagają wielu składników i wysiłku. Sekret ich wyjątkowego smaku polega na odpowiednim przyprawieniu. mehr …
Te Nuggetsy robi się naprawdę szybko i są bardzo proste w przygotowaniu. Są idealną bazą do obiadu, pomysłem na zdrowy fast food (np. jaglane nuggetsy plus pieczone frytki), dodatkiem do tortilli czy na kanapkę. mehr …
Anmelden