Sos Bolognese na bazie soczewicy? A dlaczego nie. To danie zaskoczy Cię pełną smaku i aromatu – prawdziwy włoski comfort food w wegańskim wydaniu. mehr …
Sos Bolognese na bazie soczewicy? A dlaczego nie. To danie zaskoczy Cię pełną smaku i aromatu – prawdziwy włoski comfort food w wegańskim wydaniu. mehr …
Wegańskie Foie Gras (Faux Gras) to znakomity zastępnik tego francuskiego przysmaku, jest smaczny, etyczny i kremowy. Bazą do tego przepisu są pieczarki, soczewica i orzechy włoskie. mehr …
Ta Sałatka ze szparagami i truskawkami jest wyjątkowa dzięki nietypowemu połączeniu truskawek, szparagów, soczewicy, wędzonego tofu i malinowego dressingu. Przepyszna, lekka i orzeźwiająca – w sam raz na wczesno-letni czas. mehr …
Ta Duszona soczewica od wegańskiego kucharza Bjorn Moschinski zachwyca łatwością przygotowania i smakiem oraz zapewnia uczucie sytości na długo – szczególnie polecana z hummusem.
mehr …
Pizza bez potrzeby użycia mąki? W zamian zdrowa i bogata w białko czerwona soczewica – jak to możliwe, pokażemy Ci w tym przepisie. mehr …
Anmelden