Grillowane brzoskwinie ze śmietanką kokosową i sosem cytrynowo- miętowym
Wypróbuj ten pyszny przepis!
Porcje Czas przygotowania
4porcje 30 minut
Porcje Czas przygotowania
4porcje 30 minut
Składniki
na sos:
Sposób przygotowania
  1. Brzoskwinie ułożyć na rozgrzanym ruszcie stroną przecięcia. Grillować, aż pojawią się ciemne paski na miąższu.
  2. Z puszki wyjąć białą stałą część, dodać syrop i dokładnie ubić. Przenieść do woreczka z końcówką do dekoracji i wstawić na pół godziny do lodówki.
  3. Miętę, sok, syrop i wodę zmiksować.
  4. Na brzoskwinię wycisnąć śmietankę, polać sosem i posypać orzechami.
Pozostałe informacje

Ten przepis na Grillowane brzoskwinie ze śmietanką kokosową i sosem cytrynowo- miętowym pochodzi z blogu Weganon.

Foto © Weganon.