Wegańskie ziołowe masełko
Ten przepis na smaczne Wegańskie ziołowe masełko znakomicie pasuje do grillowanych kolb kukurydzy, chrupiącej bagietki lub wegańskiego steka z grilla.
rodzaj dania
Przystawki
,
Śniadania
rodzaj kuchni
Polskie
allergen/składnik
Bez glutenu
,
Bez orzechów
,
Bez soji
okazja
Grill
,
Impreza
,
Wielkanoc
stil
Klasyczne i podstawowe przepisy
Porcje
Czas przygotowania
250
g
10
minut
Porcje
Czas przygotowania
250
g
10
minut
Składniki
250
g
margaryny roślinnej
Alsan
1
pęczek
szczypiorku
2
ząbki
czosnku
sól
pieprz
Sposób przygotowania
Szczypiorek drobno posiekaj i zmieszaj z margaryną. Dodaj do tego wyciśnięty czosnek. Przypraw solą i pieprzem.
Przed podaniem wstaw masełko do lodówki.
Pozostałe informacje
Foto © wsf-f – Fotolia