Zutat: gałka muszkatołowa

Roślinna lasagne

Roślinna lasagne

Trójwarstwowa lasagne, idealna na obiad dla całej rodziny. Roślinna wersja klasycznej włoskiej potrawy, która zachwyca smakiem i bogactwem składników. mehr …

Ulubiony pasztet wielkanocny

Ulubiony pasztet wielkanocny

Ten wegański pasztet to hit świątecznego stołu. Z ciecierzycy, kaszy jaglanej, jarmużu i suszonych pomidorów – stanowi doskonałą całość z ćwikłą, chrzanem lub wegańskim sosem tatarskim. mehr …

Puree z pasternaku

Puree z pasternaku

Te łatwe i szybkie w przygotowaniu Puree z pasternaku to smaczna i zdrowa przekąska lub doskonały dodatek do dań obiadowych. mehr …

Cebulowe ciasto

Cebulowe ciasto

Te Cebulowe ciasto jest całkowicie roślinne, a jego sekret tkwi w cieście z pełnoziarnistej mąki, aromatycznie wędzonym tofu i lekko karmelizowanej cebuli – jednym słowem: pycha! mehr …

Anmelden

Adres

Fundacja Alberta Schweitzera
ul. Królowej Aldony 11 m. 4
03-928 Warszawa