Zutat: cukru waniliowego

Pączki z dżemem

Pączki z dżemem

Te wegańskie pączki świetnie sprawdzą się jako wypiek na Tłusty Czwartek. Mogą być nadziewane według własnego uznania. Są lekkie, puszyste, pyszne! mehr …

Czekoladowe babeczki

Czekoladowe babeczki

Te czekoladowe babeczki posmakują każdemu. Są bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu i oprócz walorów smakowych mogą służyć dodatkowo za świetną dekorację sołu. mehr …

Tort Sachera

Tort Sachera

Tort Sachera to specjalność kuchni wiedeńskiej. Ciasto z tego ciasta można również wykorzystać do przygotowania muffinów lub jako baza do innych ciast. mehr …

Wegański tort kawowy z wiśniami

Wegański tort kawowy z wiśniami

Delikatny tort dla wielbicieli kawy – z wiśniami i lekkim kremem z nerkowców. Doskonale smakuje i efektownie wygląda – idealny na rodzinne i przyjacielskie spotkania. mehr …

Wegański sernik jogurtowy

Wegański sernik jogurtowy

Delikatny, aksamitny jagielnik jogurtowy na owsiano-daktylowym spodzie i z polewą z dżemu malinowego. Nowa odsłona roślinnego sernika z kaszy jaglanej. mehr …

Wegański sernik wiedeński

Wegański sernik wiedeński

Proponujemy Wegański sernik po wiedeńsku – w nowej wersji bo zrobiony z tofu i kaszy jaglanej, tradycyjny bo z rodzynkami i polany czekoladą. Doskonały deser na niejedną bardziej lub mniej uroczystą okazję. mehr …

Wegańska bita śmietana

Wegańska bita śmietana

Ta roślinna bita śmietana wzbogaci niejeden deser – możesz ją używać w ten sam sposób co konwencjonalną bitą śmietanę z krowiego mleka. mehr …

Dołącz już teraz

Zapisz się

Dołącz już teraz

Adres

Fundacja Alberta Schweitzera
ul. Królowej Aldony 11 m. 4
03-928 Warszawa