Te wegańskie pączki świetnie sprawdzą się jako wypiek na Tłusty Czwartek. Mogą być nadziewane według własnego uznania. Są lekkie, puszyste, pyszne! mehr …
Te wegańskie pączki świetnie sprawdzą się jako wypiek na Tłusty Czwartek. Mogą być nadziewane według własnego uznania. Są lekkie, puszyste, pyszne! mehr …
Ten pyszny crème brûlée jest wyjątkowy dzięki dodatkowi czekolady i dodatkowo zaskakuje waniliową nutą oraz chrupiącą karmelową skórką. mehr …
Te czekoladowe babeczki posmakują każdemu. Są bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu i oprócz walorów smakowych mogą służyć dodatkowo za świetną dekorację sołu. mehr …
Tort Sachera to specjalność kuchni wiedeńskiej. Ciasto z tego ciasta można również wykorzystać do przygotowania muffinów lub jako baza do innych ciast. mehr …
Ten przepis na hawajski pudding kokosowy smakuje świetnie z owocami, może być również wykorzystany jako nadzienie do ciast. mehr …
Delikatny tort dla wielbicieli kawy – z wiśniami i lekkim kremem z nerkowców. Doskonale smakuje i efektownie wygląda – idealny na rodzinne i przyjacielskie spotkania. mehr …
Delikatny, aksamitny jagielnik jogurtowy na owsiano-daktylowym spodzie i z polewą z dżemu malinowego. Nowa odsłona roślinnego sernika z kaszy jaglanej. mehr …
Proponujemy Wegański sernik po wiedeńsku – w nowej wersji bo zrobiony z tofu i kaszy jaglanej, tradycyjny bo z rodzynkami i polany czekoladą. Doskonały deser na niejedną bardziej lub mniej uroczystą okazję. mehr …
Ciasteczka waniliowo-migdałowe to jedna z naszych propozycji na świąteczny stół. Przepis jest bardzo prosty a ciasteczka – pychota. mehr …
Ta roślinna bita śmietana wzbogaci niejeden deser – możesz ją używać w ten sam sposób co konwencjonalną bitą śmietanę z krowiego mleka. mehr …
Anmelden