Zutat: jabłek

Szarlotka sypana

Szarlotka sypana

Szarlotka sypana to jedno z najłatwiejszych ciast. Wystarczy wymieszać sypkie składniki, zetrzeć jabłka oraz masło i już szarlotka prawie gotowa. mehr …

Pieczone jabłka

Pieczone jabłka

Łatwe w przygotowaniu i cudownie pachnące: gorące pieczone jabłka to doskonała propozycja na zimowe dni! mehr …

Chlebek jabłkowy

Chlebek jabłkowy

Ten wilgotny wegański chlebek jabłkowy jest podobny do popularnego chlebka bananowego. Jest bardzo łatwy w przygotowaniu i dodatkowo pełen orzechów laskowych i rodzynek. mehr …

Pudding chlebowy

Pudding chlebowy

Ten klasyczny estoński deser smakuje na ciepło i na zimno i może być przygotowany również z mrożonymi owocami. mehr …

Jesienna nalewka

Jesienna nalewka

Jesienna nalewka na bazie jabłek, gruszek, śliwek i winogron z posmakiem cynamonowo- goździkowym to smakowita propozycja na chłodne, jesienne wieczory w miłym towarzystwie. mehr …

Szarlotka z kruszonką

Szarlotka z kruszonką

Ten wyjątkowy przepis na Szarlotkę z kruszonką nie dość, że jest nieskomplikowany, to jeszcze smakuje ona po prostu niebiańsko. mehr …

Jabłecznik w stylu raw

Jabłecznik w stylu raw

Ten pysznie owocowy Jabłecznik w stylu raw z migdałami, kremem z orzechów nerkowca i rodzynkami jest doskonałą propozycją zdrowego deseru na upalny dzień i nie tylko. mehr …

Anmelden

Adres

Fundacja Alberta Schweitzera
ul. Królowej Aldony 11 m. 4
03-928 Warszawa