Wypróbuj ten pyszny przepis! mehr …
Wypróbuj ten pyszny przepis! mehr …
Wegański łosoś z marchewki podany z serkiem śmietankowym na kanapeczkach to świetny pomysł na imprezową zakąskę. Goście będą jej zaskoczeni rybnym smakiem. mehr …
Gnudi- delikatne kluseczki z tofu i semoliny to włoska przystawka, ale również dodatek do dania głównego o aromacie szałwi z dodatkiem cytrynowego posmaku przygotowana specjalnie dla restauracji Leonardo Verde. mehr …
Smakowity i orzeźwiający zielony dressing do sałatki, nie zawiera oleju. Szybki i łatwy w przygotowaniu, można go dowolnie modyfikować. mehr …
Gęsty, kremowy sos, który idealnie pasuje do wegańskiej sałatki Cezar z grzankami, ale świetnie smakuje również na kanapkach, burgerach i z różnymi innymi daniami. mehr …
Miodownik czyli tradycyjne ciasto na święta – tutaj w wersji wegańskiej. Ciasto to składa się z kruchych blatów ciasta przełożonych masą budyniową, do tego koniecznie daktyle, czekolada i orzeszki ziemne – wyborny deser na niejedną wyjątkową okazję. mehr …
Ta smaczna potrawa z botwiny i groszku w kremowym sosie pasuje doskonale do ryżu jak i w postaci dipu do chlebka pita lub chlebka naan. mehr …
Jest to wersja bezglutenowa, bezcukrowa i bezalkoholowa, jakże ulubionego przez wielu, włoskiego deseru. Ten jest zdecydowanie zdrowszy i lżejszy od konwencjonalnego tiramisu – w 100% roślinny i pełen naturalnej słodyczy. mehr …
Ten Limonkowy sernik z nerkowców nie zawiera cukru, poza tym naturalnym z owoców. Dlatego jest on zdrowszy i ma lekko słodkawą nutę. Limonkowo-waniliowa masa ciekawie kontrastuje z lekko słodkim daktylowym spodem. mehr …
Anmelden