Wegańska boliwijska sałatka z quinoa z czarną fasolą nabiera wyjątkowego smaku dzięki świeżej, owocowej salsie brzoskwiniowej. mehr …
Wegańska boliwijska sałatka z quinoa z czarną fasolą nabiera wyjątkowego smaku dzięki świeżej, owocowej salsie brzoskwiniowej. mehr …
Hummus to wyjątkowa pasta z ciecierzycy z dodatkiem czosnku i tahini. Pochodzi z kuchni Bliskiego Wschodu – idealny jako zdrowa, pożywna i szybka przekąska. Doskonały do chleba lub jako dip do świeżych warzyw. mehr …
Ta smaczna potrawa z botwiny i groszku w kremowym sosie pasuje doskonale do ryżu jak i w postaci dipu do chlebka pita lub chlebka naan. mehr …
Indyjskie pulpety brokułowe to typowe danie kuchni indyjskiej, które dzięki wielu egzotycznym przyprawom ma wyjątkowy smak i aromat. Pasuje znakomicie do papadomsów. mehr …
Kolejny klasyk polskiej kuchni to Paprykarz warzywny – jego sekret tkwi w niezwykle zdrowej kaszy jaglanej. Nadaje się doskonale jako przystawka lub w postaci pasty do chleba. mehr …
Te Tofu ze szpinakiem w sosie curry jest aromatycznie doprawione i smacznie kremowe. Nadaje się zarówno jako przystawka jak i danie główne a pasuje do niego ryż lub chlebek naan. mehr …
Ten przepis na Orientalną marynatę z czosnkiem i sezamem pochodzi od wegańskiego kucharza i fotografa Stefano Vicinoadio i nada egzotycznego smaku wegańskim potrawom z grilla. mehr …
Ten przepis na ziemniaki po indyjsku nadaje dobrze znanej potrawie egzotyczny akcent, dzięki przyprawom indyjskim i papryczce chili. mehr …
Warzywa w indyjskim sosie curry w wersji całkowicie roślinnej – z tym przepisem Twoje gotowanie nabierze egzotycznego aromatu. mehr …
Ten przepis na Pieczeń z seitanu z nadzieniem śliwkowo-orzechowym nadaje się doskonale na święta i inne wyjątkowe okazje. mehr …
Anmelden