Idealny wegański omlet

porcje Czas przygotowania około 15minut
porcje Czas przygotowania około 15minut
Składniki
Składniki
Przygotowanie
  1. Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę o konsystencji ciasta naleśnikowego, dlatego może się okazać, że tofu będzie potrzebowało więcej mleka :). Rozgrzej patelnie i wylej masę, smażąc z każdej strony na złoto.
  2. Podawaj z ulubionym nadzieniem np dżemem, masłem orzechowym lub z warzywami. W każdej wersji smakuje wyśmienicie
  3. Polecamy wersję na słono: z podsmażonym z czosnkiem szpinakiem i wegańskim parmezanem.

Ten przepis na Idealny wegański omlet pochodzi z blogu veganlove.

Foto © veganlove.

Wydruk przepisu

Adres

Fundacja Alberta Schweitzera
ul. Królowej Aldony 11 m. 4
03-928 Warszawa